Drumles in Enschede en Denekamp

Haal het meest uit jezelf met drumles bij Axeldrums

Kom bij mij op drumles!

Of je nog nooit gedrumd hebt, net bent begonnen of al een gevorderd drummer bent, ik help je om het beste uit jezelf te halen! Als je bij mij op les komt dan geef ik je elke week een drumles van 20 of van 30 minuten. Ik geef drumles in Enschede en in Denekamp, waar je les krijgt op professionele drums.

 

Haal meer uit je passie voor drummen

Het is niet makkelijk om zelfstandig de finesses van een instrument te leren. Drumlessen geven je structuur, meer diepgang, en extra motivatie. Bovenal: het is erg leuk! Door mijn ervaring ben ik in staat om de lessen optimaal af te stemmen op jouw niveau en interesse, of je nu speelt voor de fun of een professionele carrière als drummer voor ogen hebt.

Axel Grunnekemeijer, drumdocent
Heeft u vragen over drumles? Of wilt u een afspraak maken voor een proefles? Neem dan contact met mij op!
drumles voor kinderen

Drumles voor Kinderen

Wil uw zoon of dochter op drumles? Lees hier dan meer over wat uw zoon of dochter in de lessen zal leren, en wat de kosten zijn.
Lees meer

 

drumles voor kinderen

Drumles voor Volwassenen

Wil je graag leren drummen, loop je spaak bij het thuis oefenen of heb je een stok achter de deur nodig? Hier kan je meer lezen over lesinhoud en tarieven.
Lees meer

Drumles in Enschede

In Enschede worden de lessen gegeven op twee professionele elektronische drumstellen: het vlaggenschip van Roland, de TD50KV, en Roland’s TD9. Er staat een krachtig geluidsysteem zodat je kan meespelen met jouw lievelingsmuziek. Ook heb ik een drumbooth in de studio, waarin akoestisch gedrumd kan worden.

Ik geef drumles in Enschede op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 20:30.

Let op: In verband met eventuele optredens kan het voorkomen dat de drumles af en toe niet door kan gaan. Mocht dit het geval zijn, dan wordt de gemiste les niet in rekening gebracht.

Drumles bij Axeldrums in Enschede

Is er ruimte voor nieuwe leerlingen?

Ja, er is nog (beperkt) plek! Stuur me gerust een berichtje (mag ook per Whattsapp: 0620634334) voor de opties!  
Op donderdag heb ik de meeste ruimte vrij. Daar  zijn op dit moment nog twee plekken van 30 minuten beschikbaar. Neem hier contact met me op!

Drie professionele drumstellen

Voor de drumles in Enschede heb ik beschikbaar:
Roland TD50KV (elektronisch)
Roland TD9 (elektronisch)
Lignum drumset (akoestisch)

Ik geef drumles in Enschede op:

  • maandag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag

Drumles locatie Enschede

Marlebrink 30
7544 PE Enschede

Drumles in Denekamp

In Denekamp geef ik les in de popkelder van het Kulturhus. Er wordt gespeeld op twee akoestische drumsets. Ook is er een krachtig geluidsysteem, zodat je kan meedrummen met jouw lievelingsmuziek.

Is er ruimte voor nieuwe leerlingen?

 

In Denekamp is er op dit moment nog plek vrij op dinsdag tussen 13:00 en 14:50 & ook tussen 15:40-16:40 heb ik nog plek! Zit jouw tijd er niet bij? Neem alsnog contact met me op om de mogelijkheden te bespreken, en om een gratis proefles in te plannen!

 

Ik geef drumles in Denekamp op:

  • dinsdag tussen 13:00-22:00

Popkelder

De popkelder is een geluidsdichte ruimte, waar ongestoord muziek gemaakt kan worden. Ideaal voor drumles dus. Wel is het verstandig om oordopjes of oorbeschermers aan te schaffen. Je oren zijn je belangrijkste instrument!

Drumles locatie Denekamp

Kulturhus Denekamp
Oranjestraat 21
7591 GA Denekamp