Huur me in voor mijn drumservice- en verhuur!

Mijn passie voor drummen reikt nog verder dan alleen muziek maken of lesgeven! Door ontelbaar vaak een drumstel te hebben gestemd en te hebben opgezet, ben ik hier zeer vakkundig in geworden. Met heel veel plezier laat ik een versleten set weer klinken alsof deze net nieuw uit de winkel komt, en misschien wel beter! Door mijn ervaringen door de jaren heen, en het weten van een hoop slimme trucjes, kan ik werkelijk elk drumstel naar wens laten klinken.

Je kunt bij mij zowel een drumstel huren als jouw eigen set door mij laten stemmen (b.v. vlak voor een optreden). Of kies juist voor de combinatie van huren en stemmen op locatie. Voor meer info en/of een prijsindicatie kun je hier contact met me opnemen. 

 

Drumstel huren

Wil je graag een drumstel huren voor jouw optreden, of voor een festival? Of misschien wel een set voor een langere periode huren? Of gewoon huren voor thuis om te oefenen? Dat kan!

Jouw drumstel laten stemmen?

Wil jij jouw set perfect laten klinken vlak voor jouw optreden, of een studio-sessie? Ik kom jouw set graag stemmen op locatie!
Of klinkt jouw set niet meer goed, of zelfs rampzalig? Wedden dat ik jouw set weer helemaal mooi kan laten klinken!