Huur mij in om jouw drumstel te laten stemmen!

Klinkt jouw drumstel niet meer mooi, dof en zonder toon? Grote kans dat de vellen oud en versleten zijn, en dat de vellen vervangen dienen te worden. Weet je niet hoe je deze moet vervangen, en of welke vellen je nodig hebt? Op al jouw vragen geef ik graag antwoord! En ik kom graag bij jou of op locatie jouw drumstel stemmen! Dat kan vlak voor een optreden/studioproject zijn, of misschien wel gewoon voor bij jou thuis. Elke situatie is mogelijk.

 

Heb je interesse om jouw drumstel door mij te laten stemmen? Neem dan hier contact met me op!

 

Wil je graag hulp bij de keuze van jouw vellen?
Voorafgaand aan het stemmen vraag ik je eerst voor welke stijl/situatie je jouw drumstel laat stemmen. Zo kan het zijn dat mijn advies voor nieuwe vellen bij het oefenen/repeteren anders is dan het advies voor bijvoorbeeld een optreden. Vellen zijn er in allerlei soorten en maten, en gemaakt voor verschillende toepassingen. Heb je al nieuwe vellen, of zitten deze er nog maar een korte tijd op? Dan is het onnodig om nieuwe vellen aan te schaffen voor een stembeurt. Op afspraak kan ik ook de benodigde vellen voor je meenemen.

Stemmen op locatie
Een drumstel kan je het beste laten stemmen op de plek waar je het gaat gebruiken. Omgeving en akoestiek zijn erg bepalend voor de stemming!

Ik stem jouw set helemaal naar wens!
Mocht je nu rock, funk, reggea, metal of jazz spelen, voor elk genre kan ik jouw set helemaal naar wens laten klinken! Het stemmen van een drumstel is geen exacte wetenschap, en sterk afhankelijk van experimenteren en ervaring. Mijn oren zijn daarom mijn gereedschap, en ik gebruik daarom absoluut geen drumbot of een dergelijke tuner!

Wat zijn de kosten om een drumstel door mij te laten stemmen?
De prijs daarvoor bedraagt €50,- per uur exclusief BTW en reiskosten. Hoe lang ik er over doe om jouw set te stemmen is afhankelijk van hoe groot het drumstel is. Gemiddeld genomen ben ik binnen 1,5 uur klaar met stemmen. Gelijk na het stemmen krijg je een factuur van mij, en rekenen we ter plekke af.

Deze man heeft mijn drumstel echt last-minute nog kunnen stemmen voor een cd-release! Iemand die weet wat hij doet, vraagt wat je wilt, en je hele goede tips geeft! Echt een aanrader!

Nick Kerkhof

Drummer en zanger, Midnight Motel, Jetlack en Guns of the East